Leren kitesurfen op Oostvoorne

Leren kitesurfen op Oostvoorne

Leren kitesurfen op Oostvoorne

Yes de vergunningen voor Oostvoorne zijn binnen!

KiteXperience heeft met ingang van het nieuwe lesseizoen de kitesurfles vergunningen voor Oostvoorne (autostrand) weten te bemachtigen! Toen ik de bevestiging ontving sprong ik een gat in de lucht. Op deze geweldige spot kan je als beginnend kitesurfer bij KiteXperience nu nog veiliger en relaxter leren kitesurfen in 2020.

Dit is echt geweldige stap voor KiteXperience.nl en een droom die uitkomt. Op de kitesurfspot waar ik zelf heb leren kitesurfen krijg ik nu de kans om mijn passie voor deze geweldige sport met enthousiaste kitesurfers te delen. Dit is echt zo gaaf! Het vlakke ondiepe water van Oostvoorne maakt het tot de beste kitesurf locatie van Nederland om te leren kitesurfen. Oostvoorne biedt je direct dat extra stuk zelfvertrouwen waardoor jij als beginnende kitesurfer na 3 lessen al je eerste meters gaat maken.

Daarnaast biedt de spot heerlijke faciliteiten voor na de kitesurfles zoals warme douches om je na je sessie lekker te kunnen afspoelen en een heerlijk restaurant voor een drankje of hapje. Parkeren is ook gratis.
Kennen jullie deze geweldige kitesurf locatie om te leren kitesurfen al? Bel me op 0650611753 of boek je les hier. Zie ik je voor een overgetelijke kitesurf ervaring op het strand van Oostvoorne?